Protestmöte i Stockholm – Sergels torg torsdag 18 00

Protestmöte mot USAs krigspolitik och mot USA.s utrikesminister Condoleezza Rices besök i Sverige Talare på mötet: Rose Gentle, brittisk ledande medlem i Military Families against the War, hon har förlorat sin 19-årige son i Irakkriget. Matthias Gardell, professor i religionshistoria, Mehmet Kaplan, miljöpartiet, Jens Holm EU-parlamentariker vänsterpartiet, Mariam Osman Sherifay, socialdemokratisk kommunalpolitiker. Musik m m av bl a Teater Tribunalen och Dror Feiler.

Hemsida: www.motkrig.org
Arrangör: Nätverket mot krig

Inte i vårt namn – Condoleezza Rice Go home!

Bloggat: Proletärbella, Mullvaden, Intisbloggen, Jinge, Svensson
I media: DN1, DN2, DN3, SVD1, SVD2, Dagen, SDS1, SDS2, SDS3, HD1, HD2, HD3
Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Lämna ett svar