Nescafe,hallucinogena droger och Al-Quaida bakom upproret

.

Libyens diktator har nu blivit färdig med sin analys av den folkliga resningen mot honom. Bakom upproret står Al-Quaidas anhängare som på kvällen spetsat 17-åringars Nescafe med hallucinogena droger. Han uppmanar landets ungdomar att lyda sina föräldrar.
Aljazeera har publicerat en fin blogg som illustrerar uttalandet:

.

https://i0.wp.com/lh3.googleusercontent.com/_hFyIVHLPW40/TWe8clrJeZI/AAAAAAAAGjQ/U8MlPJxdhQg/Fullsk%C3%A4rmsinf%C3%A5ngning%202011-02-25%20152717.jpg?w=584&ssl=1

.
Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

I pressen: SVD1,SVD2,SVD3,SVD4,SVD5,DN1,DN2,DN3,DN4,DN5,AB1,SVT1,

3 svar på ”Nescafe,hallucinogena droger och Al-Quaida bakom upproret

  1. När man ser denna tyrann stå och vifta med händerna, gömma sig under en pälsmössa så måste man fråga sig om det är han själv som är påverkad av diverse berusningsmedel. Undras om Blair och alla andra vapenmånglare fortfarande är lika imponerade av denne mördare? Hur många vågar stå upp idag och försvara honom? Blair, Bush? Alla ville ju stå nära som möjligt. Men egentligen var det oljan och gasen man ville åt. Det finns ingen som brydde sig om folket när dom hade fått det dom ville. Oljan, alltså.

  2. Pingback: Skandalösa ställningstaganden av Castro, Chavez och Ortega | Svensson

  3. Bush och Blair har säkert aldrig varit imponerade av honom, tvärtom har antagligen ett antal presidenter försökt eliminera honom, men inte lyckats. Västerlandets regeringar dealar med den som har makten, och startar inte krig förrän de är tvungna: ”peace in our time” med Chamberlain är modellen. I princip får folken kasta ut sina diktatorer själva. Just Libyen är lätt att ockupera från medelhavet med från ett par amfibieskepp, men den politiska kostnaden i arabvärlden blev enorm, jämfört med den begränsade oljemängden, det är bara att sitta bredvid och hoppas på det bästa. Europa har egentligen ingen militär kapacitet att ockupera afrika längre, bara USA äger förmågan, men Libyens olja går antagligen till Europa.

Lämna ett svar