Se upp för vargen, ropar vargen

Morden i Toulouse har gett Marine Le Pen ny energi. Efter några veckor av tvivel på den egna kandidaturen känner hon vind i seglen igen. Tvivlet orsakades av rent ut dåliga opinionssiffror. I teve kallade hon förra veckan Vänsterfrontens Jean-Luc Mélenchon ”obetydlig” och klagade över att hon jämställdes med honom. Tio dagar senare är det Mélenchon som gått om Le Pen i opinionsundersökningarna.

-Så här ser en vit man ut.

Tvivlet fanns också i Nationalfrontens toppskikt som inte kände sig bekväma med Marine Le Pens ekonomiska program för en fransk protektionism och ett avhopp från euron och eventuellt EU. De saknade de gamla käpphästarna ”massinvandring” och ”osäkerheten på gatorna”. Morden i Toulouse har löst Nationalfrontens dilemma. Nu ser de sin chans och order har getts om ”full fart framåt” för hetsen mot invandrare och ” den gröna fascismen” som Le Pen kallar den radikala islamismen.

Alla hämningar har släppts för att slå på Nationalfrontens två klassiska favoriter, invandringen och ”osäkerheten på gatorna”. När ett litet fascistiskt kryp i sin puppa angriper den ”krypande islamiseringen” av Frankrike då låter det så här:

-Kanske toppen på ett isberg, Marine Le Pen i södags i staden Nantes

-Det är inte en ensam galnings verk utan början till fascismens frammarsch i vårt land, sa det lilla krypet i ett tal i söndags och fortsatte:
-Mohamed Merah är kanske bara toppen på ett isberg, sa hon för att kunna kasta sig över de trista förorternas ungdomar som hon pekar ut som ”ockupanter”. Franska staten måste ta tillbaka kontrollen över dessa ”förlorade territorier” eldade Marine Le Pen på.
Mohamed Merah är fransk medborgare född i Frankrike. Vilket inte hindrade Le Pen från att blanda alla korten och peka ut desperata människor som tar sig till Europa på jakt efter arbete som blivande ”terrorister”.
-Hur många Mohamed Merah finns det i de båtar och flygplan som dagligen anländer till Frankrike fyllda med invandrare, hetsar Marine Le Pen och blandar medvetet samman flyktingar med religiösa fanatiker.

När hon sen kommer till vad som ska göras ser vi det lilla fascistiska krypet titta fram under mattkanten för att kolla om vägen är fri för att ytterligare skruva upp kravet på en apartheid mot folk med ”muslimskt utseende”, som den olycksalige Nicolas Sarkozy lyckades kläcka ur sig i går.                               Marine Le Pen – Står för det värsta

-Predikningarna i moskéerna ska ställas under ständig bevakning, sa Marine Le Pen.
-Salafistiska imamer ska förbjudas predika och deras anhängare sättas under bevakning och utstå regelbundna husundersökningar, lovar Le Pen genomföra om hon blir president.

-De som kommer tillbaka från misstänkta resor till Afghanistan eller andra länder där terrorism lärs ut kommer att utvisas omedelbart om de är utlänningar. Om de är franska medborgare ska de tvingas att ständigt bära ett elektroniskt övervakningsarmband, avslutar hon.
Om detta är vad Marine Le Pen lovar utföra innan hon blir president då vill jag inte tänka på vad hon kommer att ta sig till om hon verkligen en dag blir president. Då spränger det lilla krypet puppan och vecklar ut sina bruna vingar.
Gröna halvmånar att sy fast på kläderna är ett tips med låga odds.

Media: DN1,SVD1,SR1,SVT1,DN2,SVD2,GP1,

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Kommentera