George W Bush befriaren

-Jag befriade 50 miljoner

– Jag skulle vilja vara en president som blir ihågkommen som någon som befriade 50 miljoner människor och som hjälpte till att åstadkomma fred!!

Befriare och frälsare…. eller?

Av alla krigshetsare i Världen är George W Bush sämst placerad till titeln Befriaren. De hundratusentals människor som dödats på Befriarens altare i Irak och Afghanistan vänder sig i sina gravar. Men världen kommer inte att glömma bort den skenheliga sprätten. Det går redan att skriva en lista över hans befrielseverk.

*** George W Bush befriade den rikaste tiondelen av USAs hushåll från skatt.

*** George W Bush befriade tiotals miljoner amerikaner från en sjukförsäkring.

*** George W Bush befriade Israel från alla hämningar i ockupationspolitiken av      Palestina.

*** George W Bush befriade CIA från obehaget att tortera sina muselmanska fångar. Skitjobbet överlämnades till knähundar i Egypten och Marokko.

*** George W Bush befriade New Orleans från fattiga svarta som ännu i dag tre år efter Katrinas framfart bor i skjul och husvagnsläger.

*** George W Bush befriade sina soldater från risken att i internationella domstolar ställas till svars för sina krigsförbrytelser.

Hör du vad jag säger?

Innan sista kapitlen i historieböckerna om bushepoken skrivits färdigt kommer listan ovan att sträcka sig över många sidor. Om jag vore troende hade det blivit ett nöje att på uppståndelsens dag se George W Bush visas vägen ner i det brinnande helvetet. Men även det kommer han nog att befrias från.

I media: DN,

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Lämna ett svar