Så fördriver man ett folk

Stoppa Statsterrorismen!

Palestina i lågor…

Rafah tidigt i morse. Attacken nu mot FN:s högkvarter i Gaza är

uppenbart medvten och planerad att sammanfalla med Ban KI-Moons

besök. Stoppa statsterroristerna!

SOURCE: London Times, 5 May 2006, titled, Truth in Mapping

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

I pressen: AB1,AB2,DN1,DN2,SVD1,SVD2,SDS1,SDS2,DN3

Andra bloggare: Svensson,Jinge,Motbilder.Rawia,RödaMalmö,Spånbinge,Esbati,

9 svar på ”Så fördriver man ett folk

 1. Vad skulle ni vänstersvenssons säga om EU fördrev alla svenskar från sverige, och svenskarna återkom senare, bara för att se sitt hemland övertaget av finnar? Det är exakt det som hänt i Israel. Det och att islam HATAR judar: läs Koranen (de senare surorna, de som ersätter de tidigare surorna) och läs även Haditherna. Det är skrämmande läsning. För en sann muslim är judar söner och döttrar till apor och hyndor, och en muslim kan aldrig leva med skymfen att förlora land som islam en gång erövrat. Men var lugna, Sveriges tur kommer, vi har 400.000+ muslimer, and counting.

 2. Kartorna är rätt men den skriftliga kommentaren är felaktig. 1917 blev landområdet ”satt under” Britiskt styre och judarna har aldrig haft ett eget land. Efter andra världkriget 1947 lämnade Britterna sin ”styre” och judarna utropade mot världen men i samklang med USA (dåligtsamvete) Israel som självständig stat och fördrev Palestinierna från sina hem. Och Judar invandrade aktivt till Israel invandrade judar som tilldelades de flyende Palestinernas egendom. Fråga är vem som förder vem.

 3. Pingback: Israel skiter i FN, mänskliga rättigheter och allt huma | Svensson

 4. Pingback: Usel journalistkår? | Jinges web och fotoblogg

 5. Bäste Olbap,
  Förutom att du svänger dig med en vidrig rasism mot araber kan du inte ens läsa inanntill i den Koran du så villigt citerar. Det är sant att det finns en passage i Koranen där Allah som straff förvandlar en specifik grupp judar till apor och svin(inte hyndor), men med tillägget att de inte kan fortplanta sig. Alltså finns det i dag inga (enligt Koranen) söner och döttrar till dessa apor och svin.

 6. Benny, dina ord är otroligt okunniga. Araber är till största del muslimer, men det finns kristna, min kritik är av islam, inte kristna araber. Utdraget jag gav är från en Hadith, det som till största del styr sanna muslimers praktiska religiösa liv, läs Haditherna – det är där man finner den ideologiska antisemitism och misogynism som präglar islam.

  Palestinier hatar judar för att de är judar. Läs Hadith och Koranens senare suror. Judehatet är en integrerad del av islam, palestinier är till allra största del muslimer. Vad kallar du Hebronmassakern på judar 1929? Eller Hajj Amin al-Husseini, stormufti av jerusalem under första hälften av 1900talet. Han tog sig till nazityskland och ville att världens muslimer skulle ansluta sig till Hitler och döda judar, så skedde bland annat i Albanien och Bosnien, som exempelvis den till största del muslimska SS divisionen SS-Handschar vittnar om. Läs historia, RIKTIG historia. Palestiniernas och muslimers hat mot judar är äldre än staten Israel. Den s.k. profeten Muhammed ville att judarna i Khaybar skulle erkänna honom som deras profet, de ville de inte, och då lät Muhammed sina trupper döda alla männen och sålde kvinnorna och barnen som slavar. Läs koranen, läs Haditherna. Lär dig om islam.

  Att kriticera islams judehat är helt i sin ordning. Igen, läs Haditherna och Koranens senare suror. Rasism? En muslim är inte en ras eller en etnicitet, det är ett ideologiskt ställningstagande. Det finns vita, svarta och bruna muslimer. Rasismen däremot finns i dig och dina radikala vänners förnekande av judarnas hemland. Judar är en etnisk folkgrupp. Man föds till jude. Muslim är ett val.

 7. VI Lenin,

  Varför kallar du dig Lenin. Är det ett skämt?
  Man föds till jude skriver du. Du bör själv läsa på innan du pratar allt för vitt och brett. Enligt statens Israels grundlag finns det två definitioner på vem som är jude.
  1. Man har en judisk moder
  2. Man har konverterat till judendom.
  Det vill säga att det i dag finns hundratusentals slaver från Ryssland i Israel som flyttat in dit efter Murens fall och där konverterat och automatiskt fått Israeliskt medborgarskap.
  Däremot betraktas inte de araber som fötts på Israeliskt territorium (inom 1948 års gränser) som fullvärdiga medborgare. Vilket bland annat bevisas av att de arabiska partierna i Israel just har förbjudits att delta i parlamentsvalet i februari.
  Vad det gäller att läsa hadither och suror hit och dit överlåter jag det till dig om du däri finner nöje. Själv föredrar jag att läsa modern historisk forskning och olika strömningars politiska program och deklarationer och jämföra med deras handlingar.

 8. Pingback: Motvallsbloggen » Israel i min världsbild

 9. Sionisterna försökte inbilla folk att judar var en särskild folkgrupp som hade sitt ursprung i Palestina. Alla vet att Moses och hans folk utvandrade från Egypten. Däremot är Jesus född i Palestina och tillhör därför de kristna och inte judar eller muslimer. Innan var den som hade judendomen som religion jude. Nu har man upptäckt att över 90% av alla idag levande juder kommer från Khazar (ett rike som låg mellan svarta och kaspiska haven som adopterade judendomen som religion på 700-800 talet, när vikingarna krigade sönder landet flydde Khazar judarna till östra europa. Alla människor är Homo sapiens och härstammar från Kenya för 270.000 år sedan och tror man på judendomen är man jude, tror man på islam är man muslim och tror man på kristendomen är man kristen, så enkelt är det med det.

Lämna ett svar