Nu tar jag ledigt

Bloggen strejkar i Jul

Åren går fort. Jag tittade på min julskyltning från ifjol och fick en känsla av att bara en kort tid gått sedan december förra året. Är det världskrisen som förkortar dagarna? Den kan man ju skylla allting på. Titta hur de rika i Köpenhamn vägrar att gå med på bindande avgifter för att ta tag i klimathotet. Det är svårt att tänka sig något mer kortsiktigt och helt enkelt idiotiskt beteende. De föredrar att spela rysk roulette med framtiden än att lossa på gummibandet runt portmonnän.

Men nog om världens bekymmer. Nu drar jag norrut och lämnar Bryssels fuktiga råkalla luft för ett par veckor. Inget bloggande och ingen stress.

I stället ska jag läsa och må gott med familj och vänner. Det blir nog flera promenader i Indalsälvens delta också. Julmaten ska ju stampas ned ordentligt.


God Röd Jul

Gott Nytt År.

Med lite tur blir det snart varmare. Håll ut! Än finns det hopp.

5 svar på ”Nu tar jag ledigt

  1. Välkommen åter när helgmaten fått smälta. Tack för en blogg som inte, till skillnad mot en del av era partibröder, inte behöver tala om att ”vi är inte …” i tid och otid (om du förstår vad jag menar).

  2. Pingback: Märkligt Klimatskådespel | Jinges Web och Fotoblogg

Lämna ett svar