Det grymtas i grisgården…

.

Det grymtas i grisgården

.

Sverigedemokraterna sjunker klart under riksdagsspärren i Skops senaste väljarbarometer. Från 5,0 till 2,9 procent, ett ras som är statistiskt säkerställt. Vår blogg gjorde snabbt en vända ut till grisgården för att pejla stämningen och det var helt klart att det grymtas i stiorna. För ett tag har den politiska debatten handlat om den ekonomiska krisen och sociala frågor. Då har det varit tomt i faten. I dessa avgörande frågor, liksom alla när det gäller alla svåra miljöhot, saknar det egna partiet egentligen program och populariteten sjunker.

.

Faten är tomma. Jimmie Åkesson har inget att komma med…


.
Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

I pressen:.SVD1,DN1,DN2,AB1EXpr1,GP1,GP2,SDS1,

2 svar på ”Det grymtas i grisgården…

  1. Ja, faten är sannerligen tomma. Och i vanlig ordning lär väl SD skylla sitt ras i opinionsmätningen på media. Som man anser vara statligt styrd.

    ”Saliga äro de enfaldiga.”

  2. Brunråttorna återvänder till moderskeppet Moderaterna. Inte helt oväntat.

Lämna ett svar