Tomten kommer kanske.

Inte Jul än.

Kära läsare,

Vi har inte tagit julledigt ännu. Det är bara lite paus under en helg med resor, barnkalas och julpynteri. Göte vilar på tangenterna ett par dagar för att skotta uppfarten till huset och fira sitt barnbarns sexårsdag.

Själv har jag rusat runt som en galning här i Timrå för att hitta julpynt till granen. Men det visade sig helt omöjligt att hitta röda flaggor till grantoppen. Vad gör man då? Fram med pinnar, papper och klister.

Men tappa inte tålamodet. Vi är tillbaka innan Julen med lite helgläsning. Det saknas ju inte ämnen att försöka bena upp. Till skillnad från sossarna har vi inte heller någon pr-firma att lita till. Vi får helt själva utveckla argumenten kring varför tillväxten i den kapitalistiska ekonomin inte är lösningen på vare sig arbetslösheten, den allt djupare sociala krisen eller  de hotfulla klimatförändringarna.

Tur nog hälsar Kalle att det blir en Jul i år också.Lämna ett svar