Under Bachar Assads fana.

Bachar Assads spontana trupper

.

.

Enligt internationell press demonstrerade tiotusentals anhängare till Bachar Assad i Damaskus  i måndags. Bilden ovan visar hur spontant alla ställt upp. Som av ett under hade de tagit med sig en flera hundra meter lång flagga. Tankarna flyger iväg till ”spontana” hyllningar av Stalin eller Mao .  Enligt röster i den syriska oppositionen var det statsanställda och civilklädda soldater som spontant marscherade och skanderade spontana originella slagord som ”vi offrar oss för dig Baschar”. Verkligen rörande. Khaddafi avundas säkert kollegan Assad för numera samlar Khaddafis ”spontana” demonstrationer några hundra vilsna trotjänare.
.

Media: DN1,SVD1,

.
Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

4 svar på ”Under Bachar Assads fana.

  1. Mike,
    Du måste ha en fantastisk syn som ser att bilden visar ungdomar inte soldater i civila kläder. Soldater är nästan alltid unga och i civila kläder går de inte att skilja från andra ungdomar.

Lämna ett svar