Nu skjuter de skarpt…

.


.

.

Det hettar till inom socialdemokratin. Klippet ovan är hämtat från Sveriges Radios hemsida. Sven Österberg tycks ladda om…

.
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

I media: DN1,DN2,SVD1,SVD2,GP1,GP2,SVT1,SVT2,DN3,DN4,DN5,GP3,SVT3,SVT4,GP4,SVD3,DN6

DN7,GP5,SVT5,SVD4,DN8,DN9,GP6,SVT6,DN10,SVD5,DN11,

En reaktion på “Nu skjuter de skarpt…

  1. Tyvärr är sossarnas arbetaravdelning helt under isen, Juholt var eventuellt deras man. Partiets småborgerliga tanter, rädda för både koldioxid, kärnkraft, motorvägar och bilar, men inte för privata företags vinster i skattefinansierad vård, dominerar och raserar socialdemokratin till miljöpartiets proletär-filial. Energibrist, ingen tillverkning, evigt stigande skatter och ett parti utan en susning om vart det ska ta vägen. Hej då, arbetarklassen.

Kommentera