Brakseger för Kim Jong-un

Vilken dundersuccé! Spänningen från valvakan kan släppa. Rösterna är räknade.

Alla är glada och jublar. Inte minst kvinnorna sluter upp bakom Kim Jong-un. Visserligen ingen motkandidat på samma sätt som i landets övriga landsdelar. Men i hans distrikt röstade 100 procent – och som ett under röstade alla ja till den store ledaren.

Kommunistiska Partiet i Sverige och dess tidning Proletären har verkligen en förebild att leva upp till när det gäller det egna broderpartiet. Där är det tveklöst arbetarna och småfolket som bestämmer och den som inte stämmer på samma sätt kan hälsa hem…

.
Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Ett svar på ”Brakseger för Kim Jong-un

 1. Undrar vilket land som har flest fattiga, Nordkorea eller USA?

  Eller får man inte ställa en sådan fråga?

  Det är väldigt vad den där bankiren och borgarmadamen (för dom kan väl inte vara annat när dom är så omhuldade av det liberalkonservativa eliten i väst) har täta och intima kontakter med västmakterna. Daltet har inga gränser när man läser nyheterna…

  Men vad är det dom håller på med egentligen???

  Jag tror nog folket bör passa sig noga så dom inte säljer av all industri snorbilligt och gör dåliga affärer med folkets tillgångar som dom nu tycks förvalta.

  Mitt förtroende är noll och inget, och jag har för mig att dom inte är kända för och vara speciellt pålitliga, dom har ju kastats väck från makten en gång redan…. men vi lär få skåda vad det här slutar…

  Som småhandlare vet jag i alla fall en sak. Det som är sålt, det är sålt och kan vara jävligt svårt att köpa tillbaka om man har begränsat med resurser. Därför ska man hålla hårt i det man har och akta sig noga för och ge sig i lag med smarta och ”utbildade” sugare.

Lämna ett svar