Det blev en bortbyting

.

Enligt tiderna från bulletinens specielle kurir är landets statsskick i fara.

.

.

Den stora bluffen

.

Vi riskerar att få en bortbyting på tronen.  Ingen trollunge avlad i något hemman i Norrlands inlandsskogar  eller i ett av Värmlands alla gamla finnpörten. I stället är det ett hellenskt spädbarn, en flicka, som burits in köksvägen till det barnbördshus som fått namn efter Karl XII:s tappra karoliner.

,

,

Här har vår store nationalmålare John Bauer på duken

skildrat hur trollen beundrar ”sin bortbyting”,

.

Bakom konspirationen finns det gamla hellenistiska furstehuset ( av folket bortjagat för sin tyskvänlighet ) i maskopi med Konung Carl Gustav XVI och hans diplomatiske drabant, Carl Bildt.

Vår nätbulletin kan nu avslöja att det mörkhyade och skrikande flickebarn som tagits om hand av slottets ammor i själva verket är dotter till Prins Nikolaos av Grekland och Danmark och Prinsessan Tatiana av Grekland och Danmark.

.

.

Gymnasten från Ockelbo tvingas här att ljuga…

Lägg märke till hans grova amerikanska.

,

Vi vet alla att statens styresmän representerade av vår Rikskansler och hans närmaste krets skall lägra så nära Majestätet att inget otillbörligt kan ske vid en väntad nedkomst. Den nye arvtagaren skall sedan skyndsamt visas upp för de väntade. Men Kronprinsessan Victorias nedkomst har inte bevittnats på det sätt som sedvänja och lag kräver. I stället var det faderen själv, gymnasten och sonen till en simpel ansvarig för hjonen i Hälsingland, som kungjorde att Kronprinsessan nedkommit. Häpnadsväckande nog ska ”bevittningen” i stället ske flera dagar efter födseln!

Vår Konung Carl Gustav XVI har hela tiden motsatt sig Kronprinsessan Victorias äktenskap med Daniel Wrestling. ”Det vore som att få in en gammal Ockelbo-ost i familjen”, har han meddelat.

Samtidigt delar ätten Bernadotte det grekiska kungahusets vurm för det gamla stortyska. Drottning Silvias  högtyska familjband (Sommerlath)  har som vi alla väl känner till förstärkt det svenska Kungahusets intresse för sina gamla germanska anor.

.

.

Prins Nikolaous och hans Tatiana,

de riktiga föräldrarna till Victorias bortbyting.

.

I maskopi med exkung Konstatin (av huset Glücksburg) lät Konungen förliden natt enlevera Victorias förstfödde med hjälp av kuriren Bildt.  Den rättmätige arvtagaren, ett gossebarn, har nu  avidentifierats och placerats hos en estnisk jordbrukarfamilj. ”En sund och enkel miljö som passar en Ockelbo”, lär Konungen ha sagt som avsked.

De sammansvurna har flera målsättningar med sin onda gärning. Vårt regerande Majestät vill inte ympa in en Ockelbo i ätten Bernadotte`s stolta familjeträd. Det grekiska kungahuset försöker genom nytt blått blod få en restauration av statsskicket i sitt forna hemland. De hoppas på demokratins sönderfall och kollaps  och då kan den svenskfödda Prinsessan av handlingskraftiga grekiska krigsmän, en modern junta, kallas in som landets rädderska.

Kuriren Bildt har med nöje beskådat den högerkupp som ägt rum inom Brantings gamla parti av Arbetskarlar och förbereder själv en liknande omstörtning i Rikemannapartiet. Med hjälp av Konung Carl Gustav planerar han i lönndom en  ”olycka” med en av Rikskansler Reinfeldts skjutsar. I vagnen ska man se till att Rikskanslern färdas tillsammans med Hertigen av Västergötland. I ”olyckan” krossas de bägge under sexspannet. Bildt kan då själv återta den eftersträfvade ställningen som ny Rikskansler. Wrestling förpassas till att bli en parentes i historien som Konungen anser att han bör vara och Victoria kan dra sig tillbaka som änkedrottning. I hennes ställe kan Prins Carl Philip utropas till Carl XVII…

.

.

Kuriren Bildt är ättelägg till Didrik Gillis Bildt

.

Carl Bildts gamla familjeband med det svenska Kungahuset har här haft stor betydelse. Kurirens farfarsfarfar Didrik Gillis Bildt, friherre, riksmarskalk och rikskansler, var adjutant hos både Oscar I och Karl XV. Tillika svensk minister i Berlin 1874 till 1886. Denne Gillis hade politisk hemmahörighet hos ”junkrarna”, den dåtida konservativa gruppering som utgör dagens Rikemannaparti.

Bulletinen kommer tillbaka med senaste tiderner när dessa löper in. Men vi uppmanar alla att vara på sin vakt. Svåra orostider hotar vårt land.

.
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

I media: SVD1,SVD2,SVD3,SVD4,DN1,DN2,DN3,DN4,DN5,GP1,GP2,GP3,SVT1,SR1,SR2,DN6,DN7,AB1,

AB2,SVD5,SVD6,SVT2,SR3,GP4,SVD7,DN7,GP5,SVD8,SVD9,DN8,GP5.GP6,GP7,SVT3,AB3,DN9,AB4,

GP8,SVT4,SVD10,SVD11,GP9,GP10,GP11,DN10,AB5,AB6,DN11,GP12,

Bloggare: Jinge,RödaMalmö,Svensson,

12 reaktion på “Det blev en bortbyting

 1. Nääh, Göte! Jag föredrar när du håller dig till fakta. Tycker faktiskt Peter Ahltins uttalande å Repulikanska Föreningens vägnar var sansat och bra.

 2. Pingback: Ännu en sponsrad överklassunge | Svensson

 3. Som beteendevetare så blir man mörkrädd när man läser allt goja ni skrivit.Är ni riktigt riktiga eller är de dolda kamerna jokes?Får man verkligen publicera vilket skräp som hellst eller har ni hackar er in på nätsidorna?Herregud!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Så kränkande och respektlöst.Era mammor måste verkligen skämmas över er!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 4. Olivia

  Se upp!!!!!!! Det finns bara ett begränsat antal utropstecken tillgängliga. Fortsätt du lugnt att beskåda olika beteenden så ägnar vi oss åt politiken, inklusive skojandet med det ”seriösa” mediajublet.
  mvh
  Benny

 5. Hej Janne. För mig är det som utspelas fullständigt overkligt. Att läsa och se vuxna människor skriva så mycket babbel om den ideologiska potemkinkuliss som monarkin är i dag. Till och med en läsbar historiker som Dick Harrysson går in och recenserar beundrande Daniel ´Bernadottes framträdande. Varför det? Min snabba blogg är en politisk pastisch, som vore den nedtecknad av en konservativ, verkligt nationell monarkist. Lika korkad som allt annat som skrivs i dag. För många kanske obegriplig. En skröna som drösar av sanningar och osanningar,. Helt enkelt ett försök att raljera med hela spektaklet.

 6. Hej Olivia. Jo. man får lov att skriva goja. Tack och lov lever vi inte under den karolinska diktaturen. Detta är en medveten kryssning mellan det som är sant och falskt. Min kära mamma uppskattade ironi när hon levde.

 7. Göte! Förstår att du blev tidigt moderlös, om du var ironisk från först stund. Sådnat svider i ett modershjärta.

 8. Mor min dog i åttioårsåldern. Hjärtat mådde mer än väl, utan sveda, men fullt med allas kärlek.

Kommentera