EFS i Malmö: Profitmedia spekulerar i våld och sex

På direkten!

Fantomen, eller den Vandrande vålnaden är snabb som blixten. Vi kanske inte

alltid hänger med. Men här  ger vi snabba, korta svar eller ser saker på vårt sätt.

Här en ögonblicksbild från dagens stora samling i Malmö:

”I vanlig ordning har borgerlig media försökt framställa ESF som ett arrangemang med våldskåta anarkister som gör allt för att sabotera för medelsvensson. Det absoluta lågvattenmärket torde vara Sydsvenskan. Denna vidriga blaska som ljuger och förvränger så fort vänstern går ut på gatorna. I dagarna försökte de jävla journalistdrä ggen dessutom få det till att Apoteket var hotat då vänsteraktivister skulle attackera det pga att de säljer sexleksaker!

Och så nu nattens Reclaim the streets. Här är några rubriker:

”Stenkastning mot polisen i Malmö” (AB)
”Stenar regnade mot polisen” (DN)
”Fredliga aktioner slutade i bråk” (SvD)
””Det är för jävligt”” (SDS)

Detta om en mycket lugn och trevlig fest bestående av 1000 personer som dansade till musik i några timmar.

Läs inte borgarblaskorna. Här kan ni läsa om hur det verkligen var:”

motkraft.net
www.zaramis.nu/blog/

Om 2 timmar samlas vi på Rosengård i Fjärde Internationals block för en mäktig och lång demonstration genom Malmö!

Eastman

P ressen: DN1,DN2,DN3,SVD1,SDS1,AB1,SDS2,SDS3,AB2,DN4,SVD2,

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Läs även andra bloggares åsikter om

22 svar på ”EFS i Malmö: Profitmedia spekulerar i våld och sex

 1. Ert sätt att uttrycka er tyder på att ni på något vis är både döva och blinda och någon sorts gammelkommunister man trodde dött ut vid det här laget.
  Sydsvenskans rubriker handlade naturligtvis inte om någon fest utan om bråket och skadegörelsen runt Triangeln i spåren av den. Är det någon som är drägg, så är det den svans som alltid tycks följa er i väntan på chansen att få slåss och sabotera livet för vanligt folk.
  Snacka med frisörskorna som fick sin frisersalong förstörd. Skithögarna som gjorde det borde själva få ställa den i ordning igen. Fast ni tycker väl det var en rättfärdig aktion i kampen mot småföretagare eller något liknande.

 2. Uräkta men har du slagit i huvudet på riktigt när jag var på platsen i Malmör du skriver om och jag kan meddela att en hel del gäng på platsen bar sig mycket illa åt mot både egendom och folk varpå jag själv fick tag i en liten typ som försökte sparka på en förbipasserande.När jag då leder bort honom mot polisen börjar han lipa som den värsta småunge.Och så snackar ni alltid om politik när ett gäng fridstörare som skiter fullständigt i allt vad politik heter …. !?.

 3. Era äckliga vänstersvin! Jag var på plats vid Triangeln inatt och såg vad ni hade presterat! Fy fan! Ni har inte lösningen på något problem – ni är problemet! Jag hoppas verkligen polisen lägger den nya ’mjuka’ taktiken åt sidan och slår er sönder och samman nästa gång!

 4. Jadu, jag varit på reclaim streets sedan -99. Jag är förbannad över klottret och gatusten kasten. Sabbade hela jävla triangeln. Hur fan ser det ut. Dock har resten av ESF varit bra.

  Jag gick hem i protest. Jag mest glad att snuten var ganska lugna.

  Men jävla ghetto fasoner på de som kastar sten och klottar. Skitungar.

 5. Pingback: Stenkastningen mot poliser och maktkampen bakom FRA-lagen | Arvidfalk.se

 6. Är ni blinda?

  Vi medborgare som såg terrorn på stan igår vet. Skrämmande respektlöst. Det är det!

 7. Då är det bra att veta att ni finns och kan berätta att varken stenar kastades eller fönsterrutor krossades. DEt var de där jättedumma poliserna och journalisterna som levde rövare och sedan skyllde irån sig på några ungdomar som bara vill skapa en bättre och fredligare värld.

 8. Och bilarna som brann, butikerna som vandaliserades, människorna som misshandlades? Allt bara ett elakt påhitt av ”borgarna”?

  Det rödbruna tyranniets megafoner är sig lika decennium efter decennium…

 9. Helt rätt!
  Inte heller jag såg till minsta lilla våld genom min maskering.
  Jag är övertygad om att journalisterna använt photoshop igen.

 10. Vänster idioter förstört RTS festerna. Dessa funkat fint. Jag minns hur trevligt det var när det var vid P-hus Anna.

  Synd ESF lockar dit skitungar. Vi malmö får betala för det först 2.5 miljoner. Sedan notan för förstörelsen. Det är ju skoj, som alla vet är ju Malmö en så fruktansvärt rik stad.

  Jag säger det, nästa gång jag ser en maskerad kille i skidmask och huva. Så får han på käften. Så håll er undan för dalaplan. Jag tänker iaf inte låta kasta gatsten. På tal om det jag kastade några gamla bullar på maskerade killar ifrån balkongen precis.

 11. Om de kommunistiska ”massorna” nu motsatte sig våldsverkarna och vandalerna, hur kommer det sig att de inte stoppar ”våldsverkarna”? Kan det vara för att de själva sympatiserar med dem och är mänskliga sköldar för dem?

  Och fattar inte dessa hatvänsterns stormtrupper, att den dagen islam tar över i Europa så kommer de att bli huvudet kortare, snabbare än vad både judar och kristna lär bli det, varför? Jo, för att islam hatar bögar, flator, HBTare, ateister, satanister, antiglobalister och andra s.k. radikaler.

 12. Finns det någon bild publicerad i tidningarna på brinnande bilar?
  På ”gatstensregn”?
  På ”upplopp”?
  På ”kaos”?
  På ”terror”!

  Nä.

  Ställ er frågan varför.
  Varför rapporterar inte polisen om någon skadad?

  Det förekom vandalisering. Det klottrades rejält och på fel ställen. SEBs fönster gick sönder. MEN INGET UPPLOPP FÖREKOM! INGET GATSTENSREGN!

  Jag tycker också det är illa med klotter och någon förstörd ruta. En bil blev också vandaliserad.

  Saken är dock den att medias rapportering är helt och hållet ett effektsökeri för att sälja lösnummer. Och väldigt många är så jävla insnöade så de går och tror något bara för att det står skrivet med trycksvärta.

  Om någon kallar det som hände i Malmö för ”kaos”, ”upplopp” eller dylikt, ja då måste den människan ha gjort sig en egen ordbok. Det dåliga som hände är beklagligt. Frågan är om tidningarna skulle få plats med något annat än upploppsrubriker om de har samma standard på rapporteringen vid ett fotbollsderby eller en vanlig fredagkväll.

 13. Ooh så rutorna gick sönder av sig själva? Allt jävla klotter trillade dit av sig självt? Alla stenar i luften var ett naturfenomen? De tusentals ”människor” med sammanlagd iq på 120 var egentligen förtäckta moderater?
  Jag vet inte men jag kanske behöver gå och kolla min syn för det du beskriver stämmer inte alls med allt jag såg på plats. Jag såg nämligen exakt samma sak som journalisterna… massa jävla incestungar som inte tänker längre än lillfingret når.
  Hoppas verkligen att polisen skjuter skarpt nästa gång o att även armén kallas in!

 14. Och så nu nattens Reclaim the streets. Här är några rubriker:

  “Stenkastning mot polisen i Malmö” (AB)
  “Stenar regnade mot polisen” (DN)
  “Fredliga aktioner slutade i bråk” (SvD)
  “”Det är för jävligt”” (SDS)

  Men hur djävla dum i huvudet får Du lov att vara ??
  Detta var ju precis vad som hände, vafan snackar Du om då ?? Ljug och förvrängning ?? Ja det är väl så ni vänster-svin namnger en obekväm sanning kan Jag tänka mej, precis som era fäder i socialist-svins-regeringen kallar minsta diskussion ang. invandrarsveriges fatala misslyckande med integration osv för rasism, ni rödtockar är ju då bara helt ute och cyklar !

  Men stjäla och bete er som babianer är visst så som det skall vara ??

  Värsta hotet mot Sverige är sådanna som Du

 15. Pingback: Interna motsättningar orsakade småstörningar | Svensson

 16. Visst finns det bilder på brinnande bialr publicerade. Och på utbrända vrak. Tom. motkraft rapporterade redan under natten om bilbranden. Och om stenkastningen. Och slagsmålen. Och vandaliseringen. Allt finns dokumenterat med foton. Så sanningen är nog att vissa här väljer att se världen genom väldigt rosa glasögon…

 17. Citat:
  ”SEBs fönster gick sönder”
  Hoppsan, de bara sprack alltså? Var det sex stora fönster á gissningsvis 5000-10000 kr st som bara sprack? Vem får betala det. Kunderna på SEB kanske? Hoppas det. Jag gissar att de små äckliga medelklasskräken som kallar sig vänster, har konton i SEB. Annars har väl välbeställda medleklassmamma och medelklasspappa det.
  Och killen som fick på käften för att försökte stoppa stenkastningen. Han var väl ett ”borgaras” (fast jag tror han var demonstrant).

 18. Pingback: Trottens Betraktelser » Lyckat ESF trots småstörningar

 19. Mycket reaktioner här och det är ju skoj. När man skriver om 100 000-tals mördade Irakier eller en borgarklass som JUST NU slaktar det som den svenska arbetarrörelsen med blod slagits för i 100 år. Då är det ofta knäpptyst.

  Själv är jag uppvuxen i ett miljonprogram med industriarbetande och hemsamarit till mor och industriarbetare och tidningsbud till far. Själv har jag jobbat som lagerarbetare, elevassistent och lärarvikarie. Om nu det skulle spela någon roll…

  Klart är iaf att de som deltog i Reclaim har olika syn på graden av förstörelse. Antagligen grundar detta sig i att vissa kan jämföra det inträffade med andra händelser, medan vissa småborgare och köpta svensson i innerstan – boende på Föreningsgatan – jämför med hur det brukar se ut på sin fiiiina gata.

  Min rapportering av RTC är alltså utifrån iiknande händelser. Men den är också verklig. Det förekom inga kravaller eller upplopp på RTC. De som hävdar det ljuger eller borde slå upp ordet i en svensk ordlista.

 20. Pingback: Lyckat ESF! | Proletärbella

Lämna ett svar