Burop mot Sverigedemokraterna: Heja tant Alva!

Ropen skalla

Heja tant Alva!

Just nu, vid halvtolvtiden lördagförmiddag, får vi reda på att Sverigedemokraterna fått ett möte stört av förbannade Landskronabor. Erik Almqvist från SD  blev avbruten av vissligar, visselpipor och burop. Senare berättas att  i Malmö, 12.30 skulle hans rasistiska turné har fortsatt, men även där är detjust nu starka protester.

Sydsvenskan berättar om 69-åriga Alva Persson, som med en liten pudel i koppel, råkade passera förbi mötet och blev så förbannad att hon gick fram till Almqvist och försökte rycka mikrofonen ifrån honom, men motades bort av polisen. Men efteråt berättade hon för tidningen att:

– Jag har två döttrar från Korea. De har fått stå ut med att bli kallad kinesjävel och allt möjligt. Sverigedemokraterna vill ha ett samhälle där det är skillnad mellan folk och folk, men alla har samma blod. Det ville jag säga, berättade hon efteråt.

Härligt! Ropen skalla – Heja tant Alva!

I pressen: SDS1,SDS2,


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

5 svar på ”Burop mot Sverigedemokraterna: Heja tant Alva!

 1. Vad har bilden på Marc Abrahmsson och nationaldemokrater med det här att göra?

 2. Vad har en bild på nationaldemokraterna att göra med Sverigedemokraterna? ”Rasistiska turné”? Om ni tölpar hade satt er in i vad den handlade om hade ni vetat att den tvärtom hade till enda syfte att belysa och motverka rasismen i samhället. Det finns en hel del i partiet som har adopterade barn. Sd vill tvärtom skapa en värdegemenskap som kan samla alla svenskar oavsett etnicitet.

  Detta var riktigt pinsamt av er.

 3. hm. om ni läser detta då kanske ni förstår att varför tant Alva blir jävligt förbannad,
  bilden är ganska självkart man tar upp den där jävla sd idioten.

  Just nu, vid halvtolvtiden lördagförmiddag, får vi reda på att Sverigedemokraterna fått ett möte stört av förbannade Landskronabor. Erik Almqvist från SD blev avbruten av vissligar, visselpipor och burop. Senare berättas att i Malmö, 12.30 skulle hans rasistiska turné har fortsatt, men även där är detjust nu starka protester.

  Sydsvenskan berättar om 69-åriga Alva Persson, som med en liten pudel i koppel, råkade passera förbi mötet och blev så förbannad att hon gick fram till Almqvist och försökte rycka mikrofonen ifrån honom, men motades bort av polisen. Men efteråt berättade hon för tidningen att:

  – Jag har två döttrar från Korea. De har fått stå ut med att bli kallad kinesjävel och allt möjligt. Sverigedemokraterna vill ha ett samhälle där det är skillnad mellan folk och folk, men alla har samma blod. Det ville jag säga, berättade hon efteråt.

  Härligt! Ropen skalla – Heja tant Alva!

 4. Bilden kommer från Polisens förundersökning från när Marc Abrahamsson och hans anhang (då i valsamarbete med SD) attackerade Pride-tåget i Stockholm.

Lämna ett svar