Jul och bloggledigt

Kära läsare,

Nu får det vara nog bloggat för i år. Jag hoppas vår blogg varit er till stor glädje. När vi startade bloggen i april visste vi inte vad som väntade oss. Nu vet vi att många gillar vårt arbete och återkommer mer eller mindre dagligen till våra sidor. Det ska ni ha tusen tack för.

Nu väntar snö, kyla och lugna dagar. Utan blogg, Utan dator. Bara goda böcker och promenader i Fagervik och Sörberge. Två små byar i Timrå. Ovan till vänster ser du en frusen Klingerfjärd som alltid lockar mycket folk under kalla vintermånader. I mitten ligger Sörberge servicehus där min 95-åriga mor lever lugna dagar. Till höger är det Fagerviks Skola som tar elever upp till sjätte klass. Där gick jag själv mina första sex år i skolan.

Väl mött efter Jul och Nyår.

God Röd Jul och Gott Nytt År

i väntan på varmare tider

Lämna ett svar