Vidrig israelisk video

Propaganda att spy över.

.

Med finess som en elefant i ett glashus rusar den israeliska propagandan fram i sådan fart att den inte ens ser efter vad den publicerar.

Den video som finns här under publicerades i går fredag av den israeliska regeringens presscentra, som står under Netanyahus ledning och ansvarar för bland annat ackreditering av utländska journalister.

.

Journalister som Glick har ingen botten.

Klippet har tillverkats av andre chefredaktören på Jerusalem Post, Caroline Glick.  Hon skriver samtidigt för American Center for Security Policy i Washington.

Lyssna noga ända till slutet. Det vill säga om du inte börjar spy innan.

Klippet togs så illa emot att det israeliska presscentrat tvingades dra tillbaka det och be om ursäkt.

.

.

Media; DN1,DN2,SVD1,SVD2,AB1,EXP1,GP1,EXP2,

Bloggare: Röda Berget,Svensson,Jinge,

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

8 svar på ”Vidrig israelisk video

 1. Lade du upp fel video? Jag ser bara någon fånig musikvideoparodi.

 2. J
  Om du inte begriper vad du ser kan jag tyvärr inget göra för dig

 3. Pingback: Jinge.se » Väljaropinionen en Mardröm

 4. Pingback: Gäng hoppade på offrets huvud | Svensson

 5. Det irländska skeppet Rachel Corrie skapade inga rubriker när det bordades av israeliska soldater eftersom allt gick fredligt till. Men det är bara det tålmodiga arbetet i bakgrunden som kommer att bära frukt för framtiden.

  På grund av våldet från aktivisternas sida på det turkiska skeppet vill jag uppmana de ansvariga för Ship to Gaza att avbryta allt samarbete med den turkiska organisationen IHH. Det har visat sig i efterhand att det är en mycket tvivelaktig organisation som knappast använder fredliga metoder och att de äventyrar hela fredsprojektet.

  Du Kan läsa hela artikel på min blogg:

  http://darenpagatan.blogspot.com/2010/06/en-vadjan-till-ship-to-gaza.html

 6. Man kan inte bortse från det faktum att Israel betedde sig omänskligt med övervåldet de använde mot de civila ombord. 19 civila drabbades och över 60 skadades. De svenska deltagarna kunde vittna om övervåldet och brutaliteten, dessutom attackerades dem på internationellt vatten, vilket är olagligt. Israels elitsoldater gick på de civila fredsorganisationer, och internationella folkrörelser. Israel var starkt beväpnade när de bordade fartygen och deras soldater hade många års erfarenhet inom militären. Jag ställer den här frågan till Johannes Forsblom.

  Vart har de mänskliga rättigheterna tagit vägen? Under tiden du ägnar dig åt att fundera över min fråga passar jag på att informera alla att Israel begick ytterligare ett brott mot mänskligheten. Hur många gånger ska vi behöva titta vända blicken ifrån de här otäcka sakerna som vi kan sätta stopp på. Hur många fler gånger ska vi acceptera att Israel bryter mot alla lagar som finns. Medan vi står och tittar på. Jag står för mänskliga rättigheten gör det också. BOYCOTTA!!! Israels varor från den ockuperade områdena.
  OCH HÄVA OCKUPATIONEN NU!!! Vi vill ha slut på apartheiden i Israel.

  Besök följande hemsidor : http://www.palestinagrupperna.se
  http://www.bojkotta-israel.nu
  http://www.isoleraisrael.nu
  http://www.bdshm.com
  http://www.psabi.net
  http://www.diakonia.se/ihl
  http://www.ism-sweden.org

 7. Fången från Warzawaghettot har blivit fångvaktare i Gaza….

 8. Pingback: Det befästa dårhuset | Mullvaden

Lämna ett svar