En dåre i Teheran

Ahmadinejad  –  en nyttig idiot.

.

Vem behöver vänner när de värsta fienderna gör allt för att hjälpa till. Det är vad Israels ledare i tysthet måste tycka om den nyttiga idiot som formellt styr i Iran. Ahmadinejad missar inte ett tillfälle att stärka Israels ställning i världsopinionen. Precis vad Netanyahu behöver efter massakern på Ship to Gaza.
I går var det dags igen. Under en presskonferens lyckades han både blåsa under de idiotiska konspirationsteorierna om vad som skedde i New York den 11 september 2001 och att förneka existensen av nazisternas judeutrotning under andra världskriget.

.

Enligt konspirationsteorierna dog inga judar eftersom de ”förvarnats”. Av vem kan man undra.

.

-Vad var den 11 september? Under fem sex dagar förbereddes och skapades en opinion för att alla skulle se en attack på Afghanistan och Irak som rättfärdig.
-Ingen sionist dödades den 11 september eftersom de en dag innan uppmanades att stanna hemma från jobbet. Det sas att 3 000 personer dödades vid incidenten men det finns inga rapporter med de dödas namn.
Att det finns en lista över 2 995 offer från 90 länder är inget hinder för galningen i Teheran. Möjligen tror han själv på konspirationsteorierna kring 11 september vilket inte gör saken bättre. Annars är det mer troligt att syftet med galenskaperna är att blåsa under den mytbildning som finns kring 11 september, speciellt hos den arabiska befolkningen i Mellanöstern.

.

Ahmadinejad spelar Israel i händerna.

Bättre blev det inte av att Ahmadinejad än en gång spelade upp sin antisemitism och förnekade existensen av mordet på cirka sex miljoner judar.
-De hittade på en historia om den så kallade Utrotningen för att oskyldigförklara en grupp, sa han till den samlade pressen och menade att det hela var en bluff för att rättfärdiga Israels tillkomst.
Vad kan man göra inför en dylik  dårskap om inte skaka på huvudet. I Jerusalem myser Netanyahu och Lieberman. Bättre propagandist för den sionistiska agendan kan ingen hitta.

.

Media;DN1,DN2,SVD1,SVD2,SVD3,GP1,GP2,AB1,SSD1,ST1,ST2,SVD4,GP3,

Bloggar: Jinge,Svensson,

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

17 svar på ”En dåre i Teheran

 1. Pingback: Sanningen om samhället – 2010-08-08

 2. Haha sionist regimen har aldrig varit så svag och instabil som idag tack vare Imam Khomeini fred över honom och hans efterträdare och vår älskade Ahmadinejad!.

  Ang. förintelsen kom bara med en enda bevis istället att larva dig.
  Hur länge tror du att man kan lura folk?
  Världen har vaknat och nu är det sent, mycket sent att kunna rädda sionist regimen med påhittade sagor!Förintelse religionen är död för länge sedan!

 3. Hej!
  Israel har tagit ett strupgrepp på hela världen
  Mosad skickar ut agenter och tar livet av Israels motståndare.
  Israel kommer aldrig att lämna ifrån sig ockuperad mark i Palestina.
  Man måste tro på gaskamrarna, annars är man en idiot.
  Man måste tro på att Al Qaida orkestrerade 11 septemberhändelserna, annars är man en idiot.
  Israel har lyckats med att få USA att besätta Irak, så var den fienden borta.
  Nu vill man slå ut sin sista fiende i mellanösternområdet nämnligen Iran.
  Då framställer man Ahmadinejad i världens medier (som sionisterna kontrollerar), som en dåre som alla måste vara emot.
  Kanske är det så att han faktiskt inte är en dåre.
  Kanske är det så att vi, som genom massmedia blir serverade alla dessa måste-åsikter, blir hjärntvättade
  till att tro att Ahmadinejad är en dåre.
  Kanske är det Kildén och Åsman som är dårar?

  Hälsar
  Claes Lantz

 4. Varfor blandar ni ihop Israel med Iran?
  Lat Ahmadinejads ”visdomsord” sta for sig sjalva.

 5. Michal,
  Blandar ihop? Han pratar ju om relationen mellan Israel och Iran, så varför inte?

 6. Det finns ingen relation mellan Iran och Israel. Iran erkanner inte Israels existens

 7. Michal,
  Jag vet inte om du inte vill fatta vad jag skriver. När Ahmadinejad breder ut sig med antisemitisk nojja då finns det ett samband.

 8. Vad ar syftet med din artikel?
  Jag forstar att du tror att du sager nagot som alla haller med om, nar du namner Ahmadinejads demagogi som en tjanst till sionist staten Israel.
  Det later som att det enda du tycker Ahmadinejad gor med sitt prat ar att forbattra Israels opinion i varlden. Vad jag vill saga ar att han har en alldeles egen agenda. Utan Israel.
  Homosexuella ska do, sk otrogna kvinnor ska stenas, diktatur, nuklear upprustning, listan kan goras lang. Han gor sa mycket daligt i sitt eget land, utan att det har med Israel att gora.
  Kalla en katt en katt…

 9. Sionismen och Israel är ett stort politiskt problem, för fördrivna Palestina-araber, för alla Israels grannländer som lider under diktatorer som legitimerar sin makt med ”anti-sionism” , t ex regimen i Iran. För att kunna bekämpa Sionismen måste vi krossa alla rasism (t ex anti-semitism) i ”våra egna” led. Att förneka förintelsen och tro på nån ”judisk” konspiration är både skamligt okunnigt om hur saker och ting hänger ihop och vad som hänt, och ett tecken på dumhet, att inte kunna ta reda på hur verkligheten ser ut. I båda fallen gynnar det Sionismen.

 10. Ar det pga sionsismen som alla arabstater ar diktaturer? Anser du att om inte sionsismen fanns sa skulle det vara fred i omradet? Vad berodde inbordes kriget i Libanon pa 70-talet enligt dig, sionismen?
  Det finns fler flyktingar i varlden an palestinierna, som man inte hor om och som aldrig far samma massmedieuppbad. Livslangden i Vastbanken och Gaza ar langre an bade Turkiets och Syriens.

 11. Oops, jag blev visst bortsallad…tror inte jag var aggressiv eller anvande ovardat sprak, men vem vet.
  Forsok nummer tva:
  Mellan ostern var inte demokratiskt fore sionismens eller Israels existens. Man kan inte anvanda Israel som forevandning dar.
  Islamiska lander har interna lagar om puritanskt leverne som inte kommer att andras aven om Israel besegras. I Gaza forbjods nyligen kvinnor att roka haschpipa offentligt. Har det med sionismen att gora?
  Judar som minoritet har alltid forfoljts och denna forfoljelse var sjalva anledningen till sionismens uppkomst i slutet av 1800-talet, samtidigt med bildandet av andra nationalstater i Europa. Ett eget land till judarna. Balfour doktrinen 1917 gav judar mojlighet att komma till det da brittiska palestinska mandatet, som innan dess varit under ottomanskt valde.

 12. Michal,
  Jag vet inte vad du menar med ”bortsallad”. Menar du att ett inlâgg censurerats så är det helt fel. VI har inte tagit bort något av dina inlägg och inget av dem har varit vare sig aggressivt eller oförskämdt. Däremot anser jag att du är ute och cyklar och blandar in alla sorters aspekter i debatten. Vad Balfourdeklarationen har att göra med det hela undrar de gamla över.

 13. Tror du inte att vi läsare har andra källor att jämföra dina påstående med.
  Du låter som om du svalt hela Fox redaktionen.
  Skärp dig Ahmadinejad står ivägen för en total världsdominans.
  Men ni glömde perserna och vi skapade detta civilisation.
  Så käre pojke underskatta aldrig din fiende!!!

 14. Reza
  Tack för komplimangen – pojke. När man närmar sig 65 får man nöja sig med komplimanger av din kaliber. Jag tror att det är du som glömmer perserna, som verkar vara dina förfäder sett till ditt persiska namn. Jag glömmer dem inte alls. Men jag föredrar att minnas någon som Mossadeq. Han stod verkligen i vägen för imperialistiska intressen i regionen. Men så blev han också mördad i en CIA-organiserad militärkupp. Hans krav på nationell kontroll av Irans tillgångar och program för sociala framsteg är något att minnas. Ahmadinejads och prästerskapets offentliga hängningar av homosexuella unga män och stening av unga kvinnor som tagit sig friheter som prästerskapet inte tollererar är rent socialt barbari och något man vill glömma så fort som möjligt.

 15. Ahmadinejad är en extremt medeltida, onyttig idiot för de stackars perserna. Vare sig USA eller Israel har någon glädje av kärnvapenbeväpnade extremister med militära femtekolonner i tredje land. Hans lögner om nazipolitiken sprider sig som ett gift hos miljarder människor som lever under islams politiska ok, och in i Europa. Problemet med Ahmadinejad är inte att han underlättar för USA, det gör han inte. Problemet är att han är extremt onyttig för alla, iranier, araber, amerikaner och européer. Han är farlig, och den som tar honom ur trafik gör alla människor tjänst.

 16. Hej Benny,
  Mina kommentarer var inte riktade till dig utan till Torberg. Sen kan du andra tonen till en mer belevad en, du ar en vuxen man nu som borde kunna tolerera asikter som avviker fran din egen.

 17. Hej Michal,
  Kanske du kan förklara vad som inte är ”belevat” i mitt svar till dig. Jag svarade att du varken varit aggressiv eller oförskämd men att jag inte håller med dig i sak. Vad var inte belevat?
  På den här bloggen publicerar vi alla kommentarer oavsett om vi gillar innehållet eller inte. Vi har bara två undantag. Vi accepterar inte rasistiska inlägg och inte heller rent personliga påhopp och oförskämdheter. Vilka inlägg som faller under de kategorierna är det självfallet vi som bestämmer över. Men vad jag kan minnas har vi sorterat bort på sin höjd ett tiotal inlägg bland hundratals under bloggens treåriga existens. Och jag lovar dig att de innehöll ett språkbruk som vare sig du eller jag vill se i tryck.

Lämna ett svar