SD roar sig som de kan

Närmar sig sin rätta nivå.

.

Sverigedemokraternas webbsida Politiskt Inkorrekt roar sina läsare bäst de kan. Kanske läsekretesen inte tål annat än rapporter om våldtäkter på kvinnor som vägrar bära burka eller dåliga skämt.

Videon här under tyckte PIs redaktör svarar mot SDs kriterier på roliga gags. Så här presenteras personen som utsätts för de osmakliga skämtet.

Salen är fylld av media där en ryss håller någon form av pressmöte. Det går bra i 20 sekunder tills han blir avbruten…

Att det kommer en kuk flygande genom luften för att störa och förnedra talaren verkar tilltala PIs redaktion som kaller det ”lite humor”. Men inte nog med att PIs sinne för humor sticker ut. Ut sticker också PIs totala okunnighet om vilken ”skämtet” gick ut över. Och inte heller har man brytt sig om att kolla vem mannen är. Den skändade mannen är ingen annan än Garry Kasparov, tillsammans med Bobby Fischer världens bästa schackspelare genom tiderna.

.

Kasparovs gambit mot Putin är svårspelad även för den störste genom tiderna.

.

När Kasparov slutade med sitt aktiva spelande startade han en politisk opposition mot Putin. Det har kostat honom många obehag, arresteringar och mindre milda behandlingar av polisen under demonstrationer.

Men för SD är det roligare att visa upp flygande kukar än att ta reda på vad man pratar om. För PIs läsare verkar samma sak gälla. Det hann komma in 13 roade kommentarer till videoklippet innan någon påpekade vem mannen är och står för.

Bravo PI. Fortsätt på den inslagna vägen. Snart når ni er rätta nivå.

.

.

Media:DN1,DN2,DN3,SVD1,SVD2,DN4,AB1,

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

9 svar på ”SD roar sig som de kan

 1. Carl, Vi är helt vakna. Skulle det vara någon skillnad politiskt mellan SD och PI?

 2. De har liknande agenda, men är kanske olika personer. Jag hade rss från PI till för en vecka sen, men man blir så betryckt av att läsa bara detta som visserligen antagligen är sant, men ändå bara en liten del av helheten, så jag raderade den, ingen idé att läsa samma sak om och om igen. SD försöker antagligen hålla viss distans till PI, medan PI maler på för att påverka debattklimatet, sedan drar SD nytta av det. Läskigt är att många verkar ha detta som enda källa, de lever i en värld som befolkas av bara detta sorgliga monster. SD ökar antagligen till nästa val. Det skulle inte skada med en alternativ PI som balanserade upp bilden, så att varje gång en promilles promille av andra generationens invandrare begick något övergrepp fick man samtidigt se de alla procent som svettas i pizzerian och föder upp sin familj på en grönsaksaffär. Alternativt Synliggörande.

  Har ni läst ”Svensk maffia”? En bra bok (del 1), saklig, inget sensationsmakeri, inte invandrarhat, men man får titta in i miljön och får lite överblick. Den tangerar ämnet, och handlar lite om det Åkesson oroar sig för. Rekommenderas varmt.

 3. sl,
  Ja det är sorgligt att läsa deras alster. Jag tror att redaktörerna för PI har framträdande poster i SD. Det råder ingen tvekan om att de står för samma politik.
  Din idé om ett AS är klyftigt. Men det kräver en hel redaktion som arbatar ihop. Det vore något för V att sätta upp tillsammans med Socialistiska Partiet och andra på vänsterkanten.
  Jag har också läst Svensk Maffia och tycker att den är bra och viktig.
  mvh
  Benny

 4. Schackmötet på Island bestod förutom av partier även av att Kasparovs stol till mestadels knarrade.

 5. Leif Clavenhjelm,
  Det är möjligt att Kasparovs stol knarrat någon gång. Men inte på Island. Mötet i den historiska matchen stod mellan Bobby Fischer och Boris Spassky. Kasparov sög ännu på tummen vid den tiden.

 6. Om Benny vill att någon skall ta denna blogg på allvar, så sluta med lösa antaganden, sluta att ”tro” saker och ta reda på fakta.
  Jag vill passa på att tipsa om en ”rolig timme”: Gå till SVT´s länk till onsdagens riksdagsdebatt om överenskommelsen mellan Alliansen, S och MP. Försök att härda ut alla anföranden och slit ditt hår över vilka hönshjärnor du är med att betala feta arvoden till! Vissa delar av ”debatten” blir lätt komisk, med historiesvammel och floskler i en salig soppa. Heder åt Billström och Åkesson som åtminstone höll sig till sakfrågorna. (Allt finns även att läsa på http://www.riksdagen.se/Kammarens protokoll

 7. Alf,
  Du verkar ju ta den på allvar eftersom du besvärar dig att skicka en kommentar. Några fler gör det också. VI har flera tusen fasta läsare som inte tycker som du.

 8. Garri Kasparov 22 är likt förbannat den yngsta världsmästaren någonsin.

Lämna ett svar