När guldet blev till ved…

.

.

Allt är inte guld som glimmar. Men ibland nästintill.

Den här bilden på en regnbåge rakt ner i vår ladugård fångade svärsonen Christer i gårkväll. Även en liten promenad mellan skurarna bjuder på sina fynd.

På den norra sidan, under loftet, där den vackra bågen strålar ner, finns ingen guldgruva precis. Men däremot vår rymliga vedbod vars klampar är symboliskt guld värda när vinterns elräkningar börjar dimpa ner…

Staplarna där inne är bra att ha när kölden knarrar i farstubron eftersom inget av de partier som deltar i showen på Almedalen egentligen  bryr sig när det gäller elpriser. Deras företrädare har löner och förmåner som gör att dessa räkningar ”bara är lappri”…

.
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

I media: DN1,DN2,SVD1,GP1,DN3,GP2,GP3,DN4,

Kommentera