Jaktbyte

Ibland händer något helt oväntat. Här sitter jag och passar på älg ute i vildmarken och helt plötsligt dyker dessa gäster upp. Ett överraskande jaktbyte. Om än i form av bilder.

.

Nu var mitt kaffe slut, så jag bjöd inte in dem. Dessutom störde de mina älgar.

.

.
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

I media:

 

2 reaktion på “Jaktbyte

  1. Ingen älg idag, med andra ord… Kanske imorgon, vem vet? Bättre lycka nästa gång! Värt besväret med väntan – viltkött är ju så gott, och älgarna har aldrig varit i närheten av foderbingar med sannolikt GMO-spetsad soya och andra skumma produkter.

  2. Ja, vore det bara för köttet, som hamnade i frysen i dag, är det naturligtvis inte värt all tid och allt jobb.Det är först och främst en naturupplevelse. Man tvingas, av fritt val, dessutom att bara sitta still och filosofera lite, upp till 12 timmar på en dag. Någon form av ”andlig” rehabilitering.

Kommentera