Höj din röst med veckotidningen Internationalen

En tydlig socialistisk röst kan höjas. Den tidning där både Benny och jag på olika sätt har medverkat i alltsedan starten tidigt 1970-tal lever och får nya resurser. Om du inte prenumererar gör det. Det finns inte många bättre sätt att bidra till att stärka den frihetliga, demokratiska, socialistiska rörelsen i Sverige!

Vi har av Tidningsstatistik blivit godkända för 2009 ex under 2014. Det innebär att vi nästa år får 600.000:- mer i presstöd. Pengar som är ett mycket glädjande tillskott och som innebär att vi nu kommer kunna göra en ännu bättre tidning. Vi vill tacka alla som gjort detta möjligt!

För ett år sedan beslöt vi att öka Internationalens upplaga från 1 500 till 2 000. Vi förstod att det skulle kosta en hel del under året, för att betala ökade tryckkostnader, distributionskostnader och till viss del ökade personalkostnader.

Men, det har tärt på vår ekonomi, vi har idag ej pengar till att klara de löpande utgifterna till vi får det nya presstödet. Vi behöver låna upp minst 100.000:- till för att klara årets sista månader.

Vi har hittills lyckats få lån av privatpersoner på 80.000:- och vi har en insamling som än så länge samlat in 125.000:-. Nu vill vi att du ställer dig frågan: Har jag råd att skänka en hundring till tidningen? Kan jag låna ut fem eller tio tusen?

Hjälp oss fira presstödet och hjälp till i sista rycket att stärka en radikal socialistisk veckotidning!

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Vill du ge ett bidrag, sätt in en slant på 678272-6. Vill du låna ut pengar, sätt in på samma belopp men maila bosse@internationalen.se och ge dina uppgifter. Du kan också ringa Bosse på 070-3212592. Tipsa om tidningen till vänner och bekanta, eller varför inte ge bort en prenumeration?

 

Ett svar på ”Höj din röst med veckotidningen Internationalen

 1. Internationalen ja….

  Jo, jag vet att socialister och kommunismens förespråkare vill ha en värld utan nationsgränser och nationalismen är då en fiende som ska bekämpas.

  Men är det då så lyckat med en värld utan gränser där allt bara flyter ihop?

  Rent praktiskt och organisatoriskt så tror jag inte det. Jag får känslan det blir som EU där besluten tas någon annanstans och demokratin blir meningslös.

  Och ser man t.ex. en sån sak som virussjukdomar som människor sprider själva, som ebola, så tror jag människan är mera skyddad om världen är indelad i olika områden där det finns gränser som kan hålla kontroll på människoflödena för att stoppa smittspridningen.

  Jag tror ebolasmittan är det stora hotet just nu men läser jag den fria oberoende demokratiska västerländska yttrandefrihetsmedian kan man lätt få intryck att det är Ryssland som är det stora hotet i världen. Jävla propagandister, jag blir bara förbannad när jag ser skiten, allt bara bottnar i deres liberala kommunistskräck som skyddar de rikas makt.

Lämna ett svar