Vatikanen ett moraliskt träsk

Exkommunicera Påven

Den katolska kyrkans ledning i Vatikanstaten förnekar sig inte. Knappt har trycksvärtan torkat i artiklarna kring Påvens bedrövliga handlande i förhållande till den från svensk tv välkände negationisten Richard Williamson förrän nästa vidriga skandal seglar upp.

En ung brasiliansk flicka på nio år gjorde nyligen abort efter att hon våldtagits av sin styvfar. Flickan var gravid med tvillingar i 15e veckan. I Brasilien är abort förbjuden förutom vid våldtäkt eller om det föreligger risk för moderns liv. Ett läkarteam bedömde att flickans liv var i stor fara och utförde aborten. Nu har Vatikanen exkommunicerat(uteslutit) både flickan och läkarteamet ur den katolska kyrkan. De groteska prelaterna i Rom säger att de båda fostren hade rätt att leva och att det är mot Guds vilja. Vilken direktkanal till himlen de kopplat in sig på vet jag inte. Men Påven och de andra julgranarna praktiserar tydligen tankeläsning. Är det inte dags att den katolska kyrkans medlemmar kallar till stormöte med en enda punkt på dagordningen- exkommincera Påven och Kardinalerna. Moralens slälvutnämnda väktare i Rom vadar i ett träsk.

I media: DN1,SVD1,DN2,DN3,SVD2,

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

6 svar på ”Vatikanen ett moraliskt träsk

 1. Ursäkta, men vad har en artikel om ett koncentrationslägeroffer som nekas pension av Försäkringskassan med Vatikanen att göra? Din länk till Svenskan är nog inte helt rätt.

 2. ”Vilken direktkanal till himlen de kopplat in sig på vet jag inte”

  jag tycker du underskattar katolikernas galenskap:

  man behöver inte vara uppkopplad om man är guds ställföreträdare på jorden. då är din vilja guds vilja!

  så är det så kommer det förbli.

 3. Det är mördarpacket – hella Vatikanen – tita bara på senaste 100 år – för guld mördades milioner indianer – bl.annat – med påvens uppmuntran. Negligera dom – så att det skriv ingeting – hälften utav ”DOM” lever den mest omoralisk liv!!!!!!!!!!

 4. Bambi,
  Du har rätt att kopplingen är långsökt. Men jag gjorde den för att koppla till Vatikanens hållning till negationisten Richard Williamson.
  Kopplingen lyckades ju eftersom du hamnade på min hemsida.

 5. Pingback: Positiv utveckling i USA | Svensson

 6. Religion är lite perverst ändå. Men pedofiler vet i alla fall vilken religion de ska hålla sig till, utan att riskera att bli ”exkommunicerade” för sina sjuka begär.

Lämna ett svar