Nassar förr och nu.

Känner du igen en nasse?

.

Vanliga trevliga fyrbenta svin var förr fläskiga och trynet smetigt av dynga. Dagens fyrbenta variant är smal och vältrimmad för att passa in i lättkorv och smalmat. Det är lätt att skilja dem åt.

.

Glada fyrbenta svin gillar jag.

Med svin på två ben är det annorlunda. De är sig lika som bär – de från förr och de i dag.
På den här bloggen får vi ofta trevliga kommentarer, ibland beröm, ibland kritik men ändå oftast i trevlig ton. Så kommer det ibland en pust från underjorden med vämjelig stank av gammal nasse. Det gäller till exempel kommentaren här under. Bara för att hjälpa till att känna igen lukten av ett svin på två ben citerar jag också några rader ur Die jüdische Weltpest (Hermann Esser 1939) Nazisten Esser var ett praktexemplar av ett dåtida svin i männsklig skepnad.
Vas ska vi säga om signaturen Kobbe (jag lämnar inte ut hans e-mailadress)? Jag överlåter åt dig läsare att känna igen ett svenskt nutida svin. Lägg märke till den  likartade beskrivningen av ett folk som löss/maskar som suger sig fast som parasiter på den friska (vita) samhällskroppen. Kolla var spyhinken står innan du läser citaten.

.

Varje jude och judarna som helhet saknar ett hem. Judarna undergräver varje folk och varje nation som de infiltrerar. De när sig som en parasit och en kulturfördärvande mask på värdfolket. De växer och växer som frön i staten, i samhället och i familjen och infekterar överallt mänsklighetens blod” (Hermann Esser 1939)

.

Juden som mask i Der Stürmer 1939

.

”Hur kommer det sig att zigenare och tattare är skydda av alla länder i hela världen? De vägrar inordna sig i ett civiliserat samhälle. Nyss hemkommen från Rom och ficktjuvad av zigenare fick jag höra av den italienske polisen att de är ett enormt problem för hela Italien med alla dessa horder av lösdrivare som uteslutande försörjer sig på stöld och prostitution. De liknades vid att de var som att få loppor i pälsen för hund, de suger hela tiden näring och resurser ur samhällskroppen. Tyvärr är Sarkozy och Berlusconi ensamma i sin klarsyn hur problemet måste lösas.” (Kobbe 2010)

.

Moderna tvåbenta svin gillar jag inte.

.
Media:AB1,

Bloggare:

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

3 svar på ”Nassar förr och nu.

  1. Då som nu fanns det två sorters svin, de ”välartade” välutbildade som uttryckte sig snyggt och verserat, och de som var mer rakt på sak.

    Det var de intellektuella svinen som bestämde och som inspirerade och uppmuntrade de råa sällarna, då som nu. Också värt att komma ihåg.

  2. ”De råa sällarna” på det nedre fotot är inte oskyldiga för att andra ”inspirerade och uppmuntrade” dem. Jag kommer från flera av deras hatgrupper och påminner mej vad jag alltid lärt min dotter: Man får inte slåss… men mot nassar är alla medel tillåtna, om det krävs. Med dem finns aldrig fred, bara taktik.

  3. Pingback: Den ”ledarlösa” #OccupyWallStreet-rörelsen har en 69 år gammal Ledare från Estland | Nemokrati

Lämna ett svar