3 svar på ”Bara Sverigedemokraterna tjänar på idiotin…

 1. Jag gissar att folk och media låter Sverigedemokraterna uppmärksammas just därför att de är ett av de få partierna som folk vet är motståndare till punkter inom politiken som riksdagspartierna är enhälliga om.

  Jag tror inte det handlar så mycket om att stödja SD när folk röstar på dem, som att proteströsta.

  Jag ser det lite som Piratpartiet, de är det enda partiet med en åsikt som går emot de enhälliga riksdagspartiernas, och därför röstar de som har just den mostatta åsikten på detta parti.

  Ifall en sådan åsikt är rätt eller fel är inte min sak att döma, men jag tycker mig förstå hur folk resonerar när de röstar på SD. Och i det fallet, så är det riksdagspartiernas fel att Sverigedemokraterna breder ut sig, eftersom de inte lämnat något annat alternativ som folket kan se som seriöst.

  Däremot tar man en väldigt stor risk när man ger ett parti röster i en protestfråga. Man bör tänka efter, innan man gör så.

 2. De var väll inte riktigt det, det handlade om (låtsas att dom inte finns).
  Från dessa pro-kapitalistiska partier handlar det om att kopiera delar av deras politik, vilket sker eftersom man inte har några trovärdiga allternativ! Vilket i förlängningen bara gör att man rättfärdigar den politik som leder till motsättningar mellan folk som har allt att tjäna på att rikta sin vrede mot annat håll. Det är därför det är så viktigt att bekämpa rasister varän dom visar sitt fula tryne. Palma

Lämna ett svar