Dom borde åkt i vintras…

.

.
I dag har den borgerliga regeringen satt sig i en ombonad och varm tågkupé för att hålla både valtal och regeringssammanträde. Allt sägs gå ”som på räls”. Både tåget och politiken. Att viktiga delar av landets arbetsmarknad frusit inne och att en halv miljon människor tvingas till arbetslöshet lär de inte prata om mellan stationsstoppen.
Hade det inte varit bättre om regeringen tagit tåget i vintras? Om inte annat hade den då fått klart för sig att skötseln av tågtrafiken varit lika usel som av den så kallade jobbpolitiken…
Nu höll det att bli tvärstopp likt förbaskat. Inte på grund av fastfrusna växlar utan på grund av en tågbrand i Stockholm som även hindrade fjärrtrafiken.
Det var synd att det hela klarades upp. För tänk om hela ministären Reinfeldt blivit kvarglömd på något stickspår. Med en stängd restaurangvagn. Då först kanske den på allvar hade insett hur illa ställt det är med satsningarna på det som borde vara hela folkets järnväg.Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

I presen: GP1,GP2,SVD1,Expressen,AB1,

2 svar på ”Dom borde åkt i vintras…

Lämna ett svar