Hackad och malen

Kära läsare,

Vår blogg har legat nere i ett dygn. Om du undrar varför så är svaret att någon roat sig med att ”hacka” bloggen och gjort den otillgänglig för dig och alla andra läsare. Vi beklagar och undrar samtidigt om någon är så dum att han/hon tror att en tystad blogg kan stoppa kritiken av det kapitalistiska samhälle som driver mänskligheten allt närmare en global katastrof.
11 svar på ”Hackad och malen

 1. Välkommen åter, jag tror att vi var några som undrade vart ni tagit vägen! Och dum … ja, det finns säkert sådana figurer!

 2. Jag debatterar inte med åsman längre, men läser regelbundet båda skribenternas inlägg. Den här bloggen är exempelbildande och har alla chanser att bli fler här i landet. Det är motivet bakom en sabotageaktion av det här slaget. Fegskitar!/boa, Luleå

 3. Härligt att ni är tillbaka igen. Jag trodde väl att det handlade om något i den vägen.

  Ni ska veta att min blogg blev hackad för någon månad sedan, i samband med att jag hade skrivit kritiskt om ”MÖ:s enda demokrati”. Detsamma råkade Svensson ut för i samband med att han skrev liknande kritik.

  När jag gjorde det igen, för någon veckan sedan, dröjde det bara något dygn tills någon lagt in ett virus på bloggen som varnade alla för att öppna bloggen, och på Alba.
  Det kan förstås vara rena tillfälligheterna men vad skrev ni om något dygn innan ni hackades?
  – Jo just det.

  För övrigt, ni är välkomna att meddela er via min blogg om ni blir utslagna igen. Bara att mejla mig i så fall så skriver jag en bloggpost om den saken och talar om vad som har hänt.

 4. Tackar för uppskattning från många håll. Här. I mejl och via telefon. Det är inspirerande.

  Göte

 5. Hej Kerstin,

  Ditt stöd uppmuntrar. Tusen tack för erbjudandet att agera via din blog om samma sak händer igen. Samtidigt kan du räkna med att använda vår blog om du blir hackad igen.
  Med solidaritet kan man bryta ned alla hinder.
  Benny o Göte

 6. 10 000 läsare 2012, med 1 000 insändare per vecka, är svaret på marodörerna. Medkämpar hjälper varandra när arbetsköparombud, byråkrater, högerextremister och ultra-vänsterister slår till å den andras vägnar. Från bloggar till bloggforum. På den vägen hinner de inte hinna upp oss/boa i Luleå

 7. Benny Åsman:
  Jo, det är förnuftigt att samarbeta :-).

  Jag blir själv alltid så frustrerad när min blogg stängs ner av någon anledning, att man inte kan få ut meddelande till sina besökare om vad som hänt, och att man försöker komma tillbaka så snabbt som möjligt.

 8. Eller 100 insändare per vecka. Låt os visa att reportage och politisk upplysning från västeroppositionellt håll behövs, om än med två huvudskribenter (som tar huvudansvaret). Insändarmängden är det viktigaste måttet för att folk bryr och intresserar sig. Med det lever meningsutbytena upp, samtidigt som marodörer får det klat för sig: dom tystas inte av sabberri. De söker sansyn för handlingslinjrer i klasstriderna/en medkämpe, boa

Lämna ett svar