Julien Assange – ”Wanted dead or alive”

.

.

På hemsidan Counterpunch har Alexander Cockburn skrivit ett material om jakten på Julien Assange. ”Wanted  by the Empire dead or alive”.För den som tror att hoten mot Assange är överdrivna och hämtade från billiga agentfilmer har jag översatt ett litet stycke som Cockburn återger  från en av CIA:s handböcker till sina agenter. Dessa praktiska råd i hur man bäst dödar blev offentliga 1997. Läs och begrunda:
“Den mest effektiva olyckan, när det gäller lönnmord, är ett fall från 25 meters höjd ner på en hård yta. Hisschakt, trapphus, oskärmade fönster och broar kan användas…Handlingen kan genomföras genom ett plötsligt tryck mot anklarna, som får subjektet över kanten. Om mördaren omedelbart skriker högt och spelar ”det skrämda vittnet”, behövs inget alibi eller hemlig flyktväg.”

.
Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

I pressen AB1,SVD1,DN1,DN2,GP1,GP2,SVD2,GP3,SVD3,DN3,AB2,

Lämna ett svar