Svenskt stål mot rostiga järnrör – Jimmy Åkesson utvisad

 

Ja, ja, inte är det Jimmy Åkessons lag som gör mål. Tittade på matchen med terminalglasögon och 40-tummaren, HDMI, två meter framför mig. Varje skäggstrå, svettdroppe och fulspel levde som aldrig förr. Riddare i fotbollströjor och barnets, och vi pojkars längtan, efter att vinna, segra, helt enkelt övervinna, och visa oss som den som , du, kvinna borde, välja, Eller? Tja, så är det nog. Vi vann ett poäng med Jimmy Åkesson utvisad. Erkan, trots att han är en skapelse av Hammarby, Erkan till mitt hjärta!

Låt mig uttrycka mig klart. Visa de reaktionära, genomrostiga järnrören svenskt stål! Vänd ryggen åt Sverigedemokraterna! Rösta, trots min misstro. och alla mina besvikelser över partiets handikapp, men rösta med Vänsterpartiet mot borgarnas regering och deras stödparti, Sverigedemokraterna.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

2 svar på ”Svenskt stål mot rostiga järnrör – Jimmy Åkesson utvisad

  1. ”men rösta med Vänsterpartiet mot borgarnas regering och deras stödparti, Sverigedemokraterna.”

    Det var en riktigt bra slutkläm 🙂

  2. Sverigedemokraterna kommer med all sannolikhet att bli Sveriges tredje största parti, och får en absolut vågmästarroll.
    Det som är nytt i det här valet är att partier skall rösta om vem som skall bli statsminister, och det är långt ifrån säkert att Sverigedemokraterna kommer att lyfta fram Reinfeldt.
    Sverigedemokraterna har sagt, att skall dom stödja någon så vill man ha något i utbyte också. Vi får vänta och se vem som kommer med bästa budet, svetsaren eller Alliansregeringen?

Lämna ett svar