Sveriges Radio i vettlöst angrepp mot Jimmy Åkesson – han ska i stället bort med hjälp av bostadsprogram och arbete åt alla!

Sveriges Radio angriper Jimmy Åkessons för att han – med hustru – varit ute på en spelsajt med stora pengar (vunna på samma sajt om man får tro karln) i valrörelsens sista stunder. Braskar upp detta som sensationellt och ett oerhört avslöjande. Absurt! Vad f-an har SR med detta att göra? Idén bakom ”avslöjandet” är väl den godhjärtade tanken att få folk att rösta mot sverigedemokraternas järnrör. Resultatet är självklart det motsatta. Sverigedemokraternas tänkbara väljare reser ragg och drar slutsatsen att:

”Nu är det nog. Vi ska rösta på Jimmy och hans parti. Varför förnedra folk med deras privatliv”.

Synlig, stark media borde i stället konfrontera Reinfeldt med frågorna:

Varför bygger ni inte bostäder så att vi kan ta emot de flyktingar som kommer hit?

Varför ser ni inte till att ordna jobb för varenda flykting? Bara att sätta i gång! Sverige har massor med goda arbeten som kan börja dan efter valnatten!

 

3 svar på ”Sveriges Radio i vettlöst angrepp mot Jimmy Åkesson – han ska i stället bort med hjälp av bostadsprogram och arbete åt alla!

  1. Konstigt sammanträffande….

    Jag konfronterades med det här senast ikväll då jag mötte en annan jobbare typ mig själv men som retade sig på att media gjorde ett stort avslöjande av Åkessons privata spelande på ett nätkasino.

    Mannen var uppenbart förbannad och jag hade faktiskt inget bra svar för medias handlande och till sd:s nackdel 🙁

  2. Sd känns ju som en samlingsplats för allsköns inskränkta och tråkiga typer. Min reflektion blir snarast, de är inte riktigt så tråkiga som jag trodde.

Lämna ett svar