Operation Gorgonzola mer lyckad än marinens ubåtsjakt

Gorgonzolaoffensiven blev en triumf.

Det började för någon vecka sedan. Viktiga iaktagelser gjorde runt om i huset. Rörelser inne i väggen kunde beläggas. Prassel bakom kökssoffan avlyssnades. Efter en omfattande informationshämtning stod det helt klart att vårt hem kränktes av främmande objekt. Det hela var helt enkelt ”för jävligt”.

Bakgrunden torde ha varit strida regn och översvämningar. Mössen ute i åkrarna kände sig hotade och en stor grupp beslöts sig för att, trots det milda vädret, göra ett försök att inta vårt territorium. Svarta musskitar stora som knappnålshuvuden kunde spåras.

Dessvärre är vi bakbundna av pacifister i Bryssel. EU har sedan augusti 2014 förbjudit användning av råttgift. Det är bara företag som får lägga ut detta – inte vanliga människor. Vid tidigare kränkningar har detta hos oss haft samma effekt som när sjunkbomber sätts in mot främmande ubåtar. Men Sverige är nu fjättrat vid EU:s lagstiftning och vi fick plocka fram gamla stridsenheter och i en hast kom musfällorna till heders.

Men det gamla vapnet med bara en liten ostbit som bete var verkningslöst. Resultatet var som att bjuda delikatesser på ett silverfat. Trots att alla ostbitar ätits upp hade ingen fälla slagit igen. Fienden kände sig som inbjudna gäster,  tog för sig och lämnade provokativt  nya rader med svarta pärlor av skit efter sig.

Med stor flexibilitet satte vi in nya resurser och nya idéer i husets närförsvar. Vi lyssnade till Gudrud Schyman och FI och förstod att det var nödvändigt med ett mer feministiskt försvar. Operation Gorgonzola kom på plats och fällorna kladdades in med ljuvlig Gorgonzola. En liten klick under den lilla plattan för bete skulle locka fienden till att lättare utlösa vårt dödliga vapensystem.

Resultatet blev en triumf för vårt försvar. Fem objekt likviderades under natten.

En framgång som nu tydligt sänder en signal till omvärlden att vi aldrig accepterar någon form av kränkning av vårt husrum. Hemmet är vår borg och vare sig det handlar om reguljära utländska styrkor eller terrorister vet fienderna att vi vill – och kan – slå tillbaka alla angrepp.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,
.

6 svar på ”Operation Gorgonzola mer lyckad än marinens ubåtsjakt

  1. Jag bränner fast hårdosten på plattan med en tändsticka, eller betar med morot. Det brukar funka. Mina vänner i F! brukar föra dialog med gnagarna och sätta dem i genuskurser… det har de lärt sej i Damaskus där Assad nu blivit jättesnäll efter samtal med F!…

  2. Det internationella proletariatet gratulerar arbetarekommunen i Alefjäll till lyckad miljöanpassad skadedjursbekämpning. Fransk Lyx har sin plats i tillvaron; framlockande av oönskade element ur deras gömställen. Själva har vi grannarnas feta katter; sk snålskjuts, alternativt kollektivism. Alltihop avsevärt effektivare än svenska flottans gummibåtar.

  3. Tackar, SL. Fast om du tittar på fotot så ser du att osten är tillverkad i Falbygden.

  4. Anticimex rekommenderar Dumlekola. De söta små mössen har inte anammat LCHF.

Lämna ett svar